bnw zwart

Terugblik Events

< Terug naar overzicht

Een enthousiast verslag van Lia de Bruyn over de start van Spiegeltijd

14.03.23

Op 14 maart zijn wij in het stadhuis van Amstelveen door Miriam & Maartje ontvangen voor de startbijeenkomst van Spiegeltijd 2023. Ze hebben regionale groepen gevormd en uitleg gegeven over de mogelijkheden.
Met een nieuwe club enthousiaste bouwnetwerkvrouwen uit de regio Utrecht gaan wij dit jaar met elkaar genieten van onze Spiegeltijd.  Van de 6 dames, zijn er 3 nieuwe dames in onze groep en de 3 andere dames hebben vorig jaar ook deelgenomen aan Spiegeltijd Utrecht. We hebben we met elkaar kennisgemaakt en onze eerste datum geprikt. We hebben met elkaar besloten om samen uit eten te gaan. De opdracht voor onze eerste bijeenkomst is om met een persoonlijk thema te komen waar je dit jaar over gespiegeld wilt worden door de groep.

Groei en inspiratie

Persoonlijk ervaar ik dit als uitermate prettig. Ik krijg feedback van verschillende bouwnetwerk vrouwen, ik groei en word geïnspireerd door de verschillende gezichtspunten die ik op een avond meekrijg. Het geeft mij voldoende stof tot nadenken, tot het creëren van nieuwe ideeën of het brengt mij nieuwe inzichten waardoor ik wijzigingen of aanpassingen kan maken in de aanpak van het thema waaraan ik werk. Ik word uitgedaagd om te groeien. Daarnaast is het ontzettend leuk om elkaar beter te leren kennen. Vanuit de intieme veilige sfeer ontstaan leuke nieuwe vriendschappen.

Oranje Spiegels

De volgende afspraak staat bij een van onze bouwvrouwen thuis gepland. In een ongedwongen sfeer kunnen we hier onze persoonlijke thema’s met elkaar bespreken. Ik kijk ernaar uit wat dit jaar mij gaat brengen. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik de afgelopen jaren heb gedaan. Vandaar dat ik weer graag deelneem aan de Oranje Spiegels (die naam hebben we gekozen voor onze groep).

Aansluitend gaf Raisa Ghazi een workshop en Hans Schekermans een toelichting over de recente herinrichting van het Raadhuis Amstelveen.

aansluiten icon

Zin om aan te haken?

Een netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!