bnw zwart

FAQ

FAQ

Bouwnetwerk is een netwerk voor ondernemende en ambitieuze vrouwen in de bouw! Prioriteiten van Bouwnetwerk zijn een grotere diversiteit in de bouw, het doorbreken van taboes, het verwijderen van drempels en het inspireren van ambitieuze groei.

Zes keer per jaar organiseert het Bouwnetwerk netwerkbijeenkomsten bij, of over spraakmakende projecten in het land. Daarnaast zijn er diverse workshops waarin het accent ligt op persoonlijke ontwikkeling. Ook organiseert het netwerk één keer per jaar een meerdaagse excursie, naar interessante steden in binnen- of buitenland. Naast aandacht voor architectuur, stedenbouw, openbare ruimte en cultuur (-historie), is er ook tijd voor netwerken en gezelligheid. Kijk onder het kopje Programma om de events te bekijken van dit jaar en van de afgelopen jaren.

Het Bouwnetwerk heeft 110-130 deelnemers.

Ruim 100 vrouwen uit alle werkvelden van de bouwwereld zijn in het netwerk vertegenwoordigd: van architecten tot projectontwikkelaars en van aannemers tot beleidsmakers.

Dat kan zeker! Indien je geïnteresseerd bent in het Bouwnetwerk kun je je via de website, onder het kopje programma, aanmelden als introducee voor een event. Op deze manier kun je kennis maken met ons netwerk en wij met jou. Heb je voor die tijd vragen? Mail naar secretaris@bouwnetwerk.net.

Ben je een keer mee geweest als introducee en wil je deelnemen aan het Bouwnetwerk, stuur dan het aanmeldformulier via de website in met een digitale pasfoto. Het bestuur toetst of je aan de toelatingseisen voldoet. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of we je kunnen verwelkomen.

De kosten voor deelname bedragen € 195 per jaar, en als je geen automatische afschrijving hebt is de bijdrage € 205 per jaar.

Wanneer je deelneemt aan het Bouwnetwerk kun je de verschillende bijeenkomsten bijwonen. We hanteren per bijeenkomst een maximaal aantal deelnemers variërend van 25-65. Voor het deelnemen aan de meerdaagse binnen- of buitenlandexcursie wordt een aparte vergoeding gevraagd, deze is dus niet bij deelname  inbegrepen.

De bijeenkomsten zijn gedurende het jaar zoveel mogelijk verdeeld over de werkdagen van de week. Over het algemeen zijn de bijeenkomsten in de middag, maar soms ook in de ochtend.

De participatie van deelnemers is een belangrijke ambitie van het bestuur. Je kunt dus zeker een actieve bijdrage leveren. Dit kan bijvoorbeeld het mee-organiseren van een event zijn. Of het deelnemen aan een commissie zoals de commissie binnen- of buitenlandexcursie of de lustrumcommissie. Daarnaast staan we open voor andere suggesties.

Bij alle events staat een aanmeldlink.

  1. Log in d.m.v. klikken op het bouwhelmpje rechtsboven
  2. zoek bij “Bouwvrouwen” op je eigen naam
  3. klik op je profiel (pijltje in visitekaartje)
  4. vervolgens verschijnt er LINKS bovenin de WordPress balk “bewerk Netwerker” (dus niet rechtsboven: Profiel bewerken)
  5. pas de gewenste gegevens aan en klik op “Update”
  6. om een nieuwe foto te uploaden, moet je eerst de oude verwijderen
Danielle van Arkel
Adviseuse
 
aansluiten icon

Kom jij ons bestuur versterken?

Een netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Een netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!