bnw zwart
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsevent 2024 in Rotsoord

11 januari @ 14:30 - 20:30 CET

Gratis
Leen Neel buffet 1280x960

Het nieuwjaarsevent van Bouwnetwerk vindt plaats op 11 januari 2024 plaats in Le:en, een coole locatie in Utrecht voor meetings en heerlijk eten. Een voormalige industriële loods is omgetoverd tot een inspirerende omgeving, waarbij veel toegepaste materialen een eerder leven hebben gehad en waarbij kunstenaars de wanden hebben voorzien van sprankelende muurschilderingen.

Le:en in Rotsoord

Le:en ligt in Rotsoord, een buurt net ten zuiden van de binnenstad van Utrecht. Directe buren zijn de voormalige Pastoe-fabriek en een watertoren aan het water van de Vaartsche Rijn. Beide zijn getransformeerd, er zitten nu de HKU, diverse bedrijven en een restaurant in. Rotsoord maakt een transformatie door van industriegebied naar een gebied met een combinatie van hergebruik en nieuwbouw en functiemenging van woningbouw, horeca en creatieve en culturele functies, gelardeerd met groen. Tijdens een rondwandeling onder leiding van architectuurhistorica Go Bruens zullen we meer over dit gebied te weten komen.

Programma lustrumjaar 2024

Het bestuur heeft weer een afwisselend en inspirerend jaarprogramma voor 2024 in de steigers gezet, dat op 11 januari wordt gepresenteerd. Dit is dus ook een perfecte bijeenkomst voor introducees. In 2024 bestaat Bouwnetwerk 40 jaar, een lustrumcommissie is al bezig met de organisatie van een speciaal event. Ook zal op 11 januari afscheid genomen worden van Monice Janson en Jacqueline Knudsen, die na drie jaar aftreden als bestuurslid en het stokje overdragen aan twee nieuwe bouwvrouwen.
Dan is het tijd voor een toast op het nieuwe jaar en op het oude en nieuwe bestuur. En daarna is er ruim tijd voor netwerken, bijpraten, borrelen, met aanvullend een heerlijk buffet.

Organisatie

  • Jacqueline Knudsen

Kosten introducee

  • € 30

Gegevens

Datum:
11 januari
Tijd:
14:30 - 20:30 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://leen-restaurant.nl/

Organisator

Jacqueline Knudsen
E-mail:
communicatie@bouwnetwerk.net

Locatie

Le:en
Heuveloord 140
Utrecht,
+ Google Maps

Een netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!

Hét netwerk voor ondernemende en
ambitieuze vrouwen in de bouw!