Verslag event: Fietstour Rotterdam

20.05.22

Op 20 mei, de natste middag in weken, fietsten we met zo’n 35 bouwvrouwen door het Rotterdamse Merwe-Vierhavensgebied (M4H). Inspirerende mensen en projecten deden de regen verdampen.  

We begonnen met een lunch in De Machinist met presentaties over Little C van Ruud-Jan Kokke, (vormgever) en Cor Geluk (landschapsarchitect en stedenbouwkundige). Daarna leidden ze ons rond in Little C.

Op de fiets naar M4H stopten we onderweg we bij Thijs Masthoff (interieurontwerper) één van de oprichters van de Culture Campsite, het architectonische slaapfenomeen. Bij Marjan en Stijn (stichting Dakpark) die ons het Dakpark lieten zien. Joep van Lieshout (beeldend kunstenaar en ontwikkelaar) ontmoetten we tussen zijn creaties in zijn atelier. Monica Adams (architect) ontving ons in haar Keilepand waar we heel kort een fotografie-tentoonstelling meepakten. En bij Rico Zweers (conceptontwikkelaar) van Kunst & Complex dat herontwikkeld zal worden, sloten we af met een borrel.

Met een hoofd vol inspiratie, prikkelende ideeën en stimulerende projecten waaierden we daarna weer uit richting huis.
Meer foto's en programmaboekje zijn zichtbaar na inloggen.

Bijlagen

Bij dit verslag horen de volgende bijlagen:

https://www.bouwnetwerk.net/cms_bestanden/fotosbijeenkomsten/20220520/20%20MEI%202022%20BNW%20FIETSTOUR%20ROTTERDAM%20.pdf

Bestanden zijn alleen toegankelijk voor Bouwnetwerkers. Log in om de bestanden te bekijken:

Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?