Verslag event: PPOP

9.11.21

Op dinsdag 9 november jl. kwam een 20-tal dames bij SVP in Amersfoort bijeen om het Persoonlijk en Professioneel Ontwikkelings Programma van 2021 af te sluiten.
Na een hartelijke ontvangst door Marjon Mors, architect bij SVP, kregen we meteen een persoonlijk cadeautje in de vorm van de workshop 'Stress is gezond' van Daphne van Roon van De Federatie. Op een interactieve manier gingen we aan de slag met onze eigen stresservaringen om vervolgens al snel met elkaar in te zien dat een beetje stress eigenlijk heel gezond is, zo niet noodzakelijk. Het is belangrijk onze verdraagspier te trainen om veerkrachtig te kunnen dealen met onzekerheden en ander ongemak. Dit begint al tijdens de opvoeding: verhinder kinderen niet te vallen maar help ze met opstaan…dat leert ze omgaan met teleurstellingen....  
Na de zeer geslaagde workshop, zijn de ervaringen van de deelnemers van PPOP 2021 verzameld. En zoals te verwachten viel, hadden de verschillende groepjes (die dit jaar regionaal ingedeeld waren) er elk een eigen invulling aan gegeven. De tips waren divers en goed om mee te nemen naar volgend jaar om zo het programma te optimaliseren. Waar iedereen het in ieder geval over eens was: het is een zeer waardevolle aanvulling binnen het totale programma van BNW, maar met een nieuwe naam en betere omschrijving zouden nog veel meer dames hiervan profijt kunnen hebben! 

Organisatie: Marjon Mors en Maartje Brand

 

 

Bijlagen

Bij dit verslag horen de volgende bijlagen:

20211109%20PPOP/gespreksmeter%20Federatie.pdf
20211109%20PPOP/Stress%20is%20gezond.pdf

Bestanden zijn alleen toegankelijk voor Bouwnetwerkers. Log in om de bestanden te bekijken:

Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?