Agenda

foto CoCreatie bij gebiedsontwikkeling
11.09.18 CoCreatie bij gebiedsontwikkeling

Hoe kunnen we de kracht van een gebied optimaal benutten? En wie kunnen het beste bijdragen aan de ontwikkeling van een gebied? De interactie tussen mensen en hun omgeving is volgens RAUM onmisbaar voor de levende stad. In 2030 woont 70% van de wereldbevolking in steden. Daarmee wordt het belang van een veelzijdige en veelkleurige stad alleen maar groter. Een levende stad is een ontmoetingsplek, waar werk, geld, cultuur en ontspanning lonken. Dat biedt kansen om samen de toekomst vorm te geven.

foto Buitenlandexcursie
28.09.18 Buitenlandexcursie

De bestemming van de meerdaagse buitenlandexcursie is nog niet bekend, deze wordt namelijk bepaald door de commissie. Het belooft weer een inspirerend en boeiend programma te worden van 28 tot 30 september. Daarnaast is het een leuke manier om leden van het Bouwnetwerk beter te leren kennen. Meer informatie volgt via de nieuwsbrief.

foto Bezoek aan de Tweede Kamer
15.11.18 Bezoek aan de Tweede Kamer

Het hart van de democratie gaat op slot. De gebouwen van de Eerste en Tweede Kamer aan het Binnenhof in Den Haag staat een grootschalige renovatie te wachten. Het Binnenhof wordt vanaf 2020 in een keer gerenoveerd. De renovatie zal 5,5 jaar in beslag nemen. De architecten Ellen van Loon (Office for Metropolitan Architecture, OMA) en Liesbeth van der Pol (Dok Architecten) worden de coördinerend architecten voor de renovatie van het Binnenhof-complex in Den Haag.

GROEI!

Ieder jaar kiest het bestuur een nieuw jaarthema. Dit jaar staat in het teken van groei. We willen ons netwerk vergroten evenals onze zichtbaarheid in de markt. We willen nieuwe leden inspireren aan te haken, zeker ook de jonge generatie, en de samenwerking met bedrijven uit de gehele bouwkolom vergroten. Doe je mee?!