Agenda

foto Buiksloterham Amsterdam-Noord
9.09.22 Buiksloterham Amsterdam-Noord

Tijdens een rondwandeling gaan we uitgebreid één van de interessantste ontwikkelingsgebieden van Amsterdam bekijken: Buiksloterham. 

foto Buitenland excursie
23.09.22 Buitenland excursie

Onze meerdaagse excursies zijn altijd een groot succes. Om de twee jaar gaat het Bouwnetwerk een weekend naar het buitenland. Vertrek op vrijdagochtend 23 september, terug op zondag 25 september. De excursiecommissie bepaalt de locatie en het programma, dat voor de zomer bekend wordt gemaakt. Dan start ook de inschrijving, waarover Bouwnetwerkers persoonlijk per e-mail bericht krijgen.

foto Groen in de gebouwde omgeving
11.10.22 Groen in de gebouwde omgeving

Vergroening van de bebouwde omgeving staat steeds hoger op de agenda. Deze groene ontwikkeling zorgt voor nieuwe vragen: Hoe realiseer en behoud je de kwaliteit van je groene gebouw? Hoe optimaliseer je kansen voor het vergroenen van bestaande bebouwing? En hoe verwerk en waardeer je beplanting op een goede manier in je projectplan?

foto Weerspiegelen: Spiegeltijd@BNW
10.11.22 Weerspiegelen: Spiegeltijd@BNW

Afsluiting van Spiegeltijd, het programma voor persoonlijke ontwikkeling van Bouwnetwerk, met een evaluatie en een workshop.

foto Voorbereid op de toekomst in RijswijkBuiten
24.11.22 Voorbereid op de toekomst in RijswijkBuiten

De nieuwe wijk RijswijkBuiten is voorbereid op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd met energiezuinige warmtepompen en elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

2022

Op 31 januari wordt het jaarprogramma bekendgemaakt en staan alle events op de website. Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd programma samengesteld. Van toekomstbestendig en groen bouwen, via Nieuwegein en Rijswijk naar transformatie en persoonlijke verdieping, het komt allemaal aan bod.
De kracht van ons netwerk zit in de vele interessante ontmoetingen per jaar, altijd ontspannen, van hoog niveau en informatief. Nieuwe jonge bouwvrouwen haken aan en de variëteit van bedrijven uit de gehele bouwkolom is groot. Doe je mee?!